referentie

Ervaar de troeven van het stadsleven

Het nieuwste NETWORKS-project “NØR” biedt state-of-the-art kantoren op een strategische locatie. De Koning Albert II-laan verbindt het multimodale station Brussel-Noord en de omliggende zakenwijk met het levendige hart van Brussel en haar unieke voetgangerszone. Het NØR-project maakt deel uit van een stedelijke regeneratie logica, aangezien het een volledige renovatie van het voormalige Nor Plaza betreft.


Ervaar de troeven van het stadsleven

Het nieuwste NETWORKS-project “NØR” biedt state-of-the-art kantoren op een strategische locatie. De Koning Albert II-laan verbindt het multimodale station Brussel-Noord en de omliggende zakenwijk met het levendige hart van Brussel en haar unieke voetgangerszone. Het NØR-project maakt deel uit van een stedelijke regeneratie logica, aangezien het een volledige renovatie van het voormalige Nor Plaza betreft.

referentie

NETWORKS NØR

Troeven van het stadsleven

Toekomstige gebruikers van NØR combineren zo moeiteloos hun werkdag met de troeven van het stadsleven.

Het NØR-project is een werkplek van 14.000 m² die in 2022 door de Regie der Gebouwen is aangekocht, op het moment van de voorlopige oplevering.

De speelse gevel van NØR valt op. De grote terrassen kijken uit op de skyline van Brussel. Zulke open ruimtes zijn zeldzaam in deze buurt en dragen bij aan de opvallende look van het gebouw. Ze verhogen ook het werkcomfort, want je kan gemakkelijk buiten vergaderen in de frisse buitenlucht.

 • Bruto verhuur oppervlakte
  13.737 m²
 • Parking
  131
 • Niveaus boven de grond
  9
 • Niveaus onder de grond
  3
 • Oplevering
  Q1 2022
 • Certificaten
  Breeam Outstanding and Passive Building

De Noordwijk

Veilig werken en vlot bereikbaar

De Noordwijk groeit uit tot een van de meest dynamische buurten dankzij het enorme aanbod aan mobiliteitsoplossingen. Architectenbureau DDS+ gaf de twee hoeken van het bestaande gebouw een facelift. Beide hoeken worden uitgerust met een lobby en horecafaciliteiten.

NETWORKS NØR is een bruisende werkplek voor zijn gebruikers an de Regie der Gebouwen en de omliggende wijk: open en transparant naar de buitenwereld, sfeervol en flexibel vanbinnen.

Ontdek al onze projecten

NØR

Kort samengevat

NETWORKS NØR is een bruisende werkplek die open en transparant is naar de buitenwereld, sfeervol en flexibel vanbinnen.

Border circle

Eén met
de stad

Voetgangers staan in een mum van tijd in de Nieuwstraat of City2 (200 meter) om te winkelen. Dankzij de fantastische locatie kan iedereen die aan de slag gaat in NETWORKS NØR zijn of haar werk moeiteloos combineren met het bruisende stadsleven.

Border circle

Vlotte bereikbaarheid
gegarandeerd!

Het project is optimaal bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Pendelaars kunnen gebruikmaken van metro-, bus-, tram- en treinverbindingen. Het Noordstation ligt op 500 meter afstand van het gebouw en de halte Rogier (metro, tram, bus) op nog geen 350 meter.

Border circle

Wij houden
van fietsen!

Aangezien we bij Networks geloven in een toekomst waar de fiets centraal staat, werd er extra aandacht besteed aan het ontwerp van een geavanceerde toegangsweg voor fietsers. Er zijn ook 53 fietsenstallingen voorzien met douchefaciliteiten en er is een ‘Villo!’-fietsenstation in de buurt.

Border circle


Autovriendelijk

Op de drie ondergrondse verdiepingen is voldoende parkeerplaats voor 124 wagens, waarvan 10 uitgerust met een laadpaal voor elektrische wagens. Een grote troef, gezien het beperkte aantal parkeerplaatsen op straatniveau.

Take a virtual Tour of NØR

view showcase

WAAROM NETWORKS NØR?

Interieur op maat

Elke kantoorruimte kan naar wens gepersonaliseerd worden met verhoogde vloeren, verlaagde klimaatplafonds, terrassen, faciliteiten voor personen met een beperkte mobiliteit, liften, een goederenlift, hoogwaardige afwerkingen voor het onthaal en het sanitair en nog veel meer. We hebben aan alles gedacht.

Veelzijdig

NØR is een uiterst veelzijdig gebouw van bijna 13.750 m². Het omvat kantoorruimtes vanaf 800 m² voor kleinere ondernemingen en grotere oppervlaktes voor grote bedrijven. Voor grotere organisaties kan NØR zelfs opgedeeld worden in twee afzonderlijke kantoorruimtes van 8.650 en 5.100 m². In dat geval beschikken beide organisaties over een aparte toegang en uitstekende visibiliteit.

Mensgericht

De mens staat altijd centraal in onze filosofie als projectontwikkelaar. Er werd geen enkele moeite gespaard bij de metamorfose van het gebouw en we hebben extra aandacht besteed aan het welzijn van wie in NØR zal werken of er over de vloer komt. We hebben rekening gehouden met alle facetten van de menselijke ervaring – van de toegankelijkheid voor fietsers tot het comfort van de werkomgeving.

Connectiviteit

De inkomhal wordt een lichtrijke, uitnodigende plek waar mensen kunnen samenkomen, lunchen en met een kopje koffie of een glas wijn zaken kunnen bespreken. Maar ze kan ook dienen voor catering of een slimme pakketautomaat. Een andere troef van NØR is de combinatie van verschillende semipublieke functies. In het midden van de patio zorgt een feng shui-tuin van Wirtz voor een serene atmosfeer.

Duurzaamheid

Naast het welzijn van de bewoners staat in ons mensgerichte kantoorproject ook duurzaamheid centraal. NETWORKS NØR werd ontwikkeld volgens de vereisten om een BREEAM Outstanding-certificaat te krijgen. Dankzij een efficiënt gebouwbeheersysteem, regenwaterrecuperatie en zonnepanelen is NETWORKS NØR bovendien een passief kantoorgebouw, zoals vastgelegd door de Brusselse autoriteiten.

Luchtkwaliteit

NØR biedt een maximale luchtkwaliteit dankzij een verhoogd debiet van verse luchtaanvoer, een verluchting met 100% verse lucht en een volume van luchtverversing dat 40% hoger ligt dan de norm. De constante overdruk en verbeterde luchtfilters dragen ook bij aan de luchtkwaliteit. Bewegingsdetectoren beperken het fysieke contact met oppervlakten en de ruime terrassen kunnen perfect gebruikt kunnen worden voor openluchtvergaderingen.

features

rainwater harvesting
Regenwaterrecuperatie
private terrace
Privaat terras
solar panels
Zonnepanelen
triple glazed windows
Driedubbele beglazing
supply of fresh air
Luchtaanvoer
min. 36 m3/h/pers.
Flexible layout
Flexibele layout
modulatie: 1,2 m
Maximum natural light
Maximum aan zonlicht
door kamerhoge ramen
passive building
Passief gebouw
laag energieverbruik
free height
Vrije hoogte: 2,65m
digital regulation
Digitale regelaar
voor technische installaties
BREEAM outstanding
BREEAM Outstanding-certificaat
24h service
24-uursdienstverlening
videomonitoring
Video monitoring
Showers with cloakroom
Douches
met kleedkamer
LED lighting
Ledverlichting
met aanwezigheidsdetectie
access control
Toegangscontrole
charging point for bicycles
Oplaadpunt voor fietsen en wagens
secure bicycle parking
Beveiligde fietsenparking
parking
1 interne parking / 190m²
Public Parking : Rue du Magistrat 1 Wethoudersstraat, Bruxelles 1050 Brussel

Banimmo

Stretching your mind will take you places
you have never seen before.

- Een ontwikkeling van BanimmoEen ontwikkeling van
Banimmo

NETWORKS gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.