Ervaar de troeven van het stadsleven

We stellen trots ons nieuwste NETWORKS-project “NØR” voor aan de Koning Albert II-laan in het hart van de Brusselse Noordwijk – een absolute toplocatie in de Europese hoofdstad. Deze prestigieuze verkeersader verbindt het strategisch gelegen treinstation Brussel-Noord en de omliggende opkomende zakenwijk met het levendige hart van Brussel, waar de bekende voetgangerszone een nieuwe ervaring creëert voor wie in Brussel woont, werkt en winkelt. Dankzij deze locatie kan wie aan de slag gaat in NØR, zijn of haar werk moeiteloos combineren met de troeven van het stadsleven.


Ervaar de troeven van het stadsleven

We stellen trots ons nieuwste NETWORKS-project “NØR” voor aan de Koning Albert II-laan in het hart van de Brusselse Noordwijk – een absolute toplocatie in de Europese hoofdstad. Deze prestigieuze verkeersader verbindt het strategisch gelegen treinstation Brussel-Noord en de omliggende opkomende zakenwijk met het levendige hart van Brussel, waar de bekende voetgangerszone een nieuwe ervaring creëert voor wie in Brussel woont, werkt en winkelt. Dankzij deze locatie kan wie aan de slag gaat in NØR, zijn of haar werk moeiteloos combineren met de troeven van het stadsleven.

NETWORKS NØR

Ideale verbinding met centrum Brussel

De Noordwijk is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest dynamische buurten van Brussel en mocht heel wat nieuwe ontwikkelingsprojecten verwelkomen. Overheidsinstanties en bedrijven zagen al snel de unieke aantrekkingskracht van deze wijk, onder andere dankzij de vele mobiliteitsoplossingen op wandelafstand. Een bruisende werkplek voor de gebruikers en de omliggende wijk: open en transparant naar de buitenwereld, sfeervol en flexibel vanbinnen.

Om de stedelijke visie van NETWORKS NØR tot leven te brengen, gaf het gerenommeerde Brusselse architectenbureau DDS+ de twee hoeken van het bestaande gebouw een facelift. Beide hoeken zullen worden uitgerust met een uitnodigende lobby en horecafaciliteiten. De gevels  onderscheiden zich van de rechtlijnigheid van de andere gebouwen. De architectuur van NØR valt op tussen de eentonige, stijve kantoorgebouwen en trekt de aandacht van voetgangers en andere passanten.

Maar dat is niet alles. Op verschillende verdiepingen werden grote terrassen voorzien met oostelijke en westelijke oriëntatie die uitkijken op de fantastische skyline van Brussel. Zulke open ruimtes zijn zeldzaam in deze buurt en dragen bij aan de opvallende look van het gebouw.

Checkout our other projects

NØR

Kort samengevat

NETWORKS NØR wil een bruisende werkplek worden voor zijn gebruikers en de omliggende wijk: open en transparant naar de buitenwereld, sfeervol en flexibel vanbinnen.

Border circle

Eén met
de stad

Voetgangers staan in een mum van tijd in de Nieuwstraat of City2 om te winkelen. Dankzij de fantastische locatie van NETWORKS NØR kan wie hier aan de slag gaat, zijn of haar werk moeiteloos combineren met de troeven van het stadsleven.

Border circle

Vlotte bereikbaarheid
gegarandeerd!

Het project is optimaal bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Pendelaars kunnen gebruikmaken van metro-, bus-, tram- en treinverbindingen. Het Noordstation ligt op 500 meter afstand van het gebouw en de halte Rogier (metro, tram, bus) op nog geen 350 meter.

Border circle

Wij houden
van fietsen!

Aangezien we bij Networks geloven in een toekomst waar de fiets centraal staat, werd er extra aandacht besteed aan het ontwerp van een geavanceerde toegangsweg voor fietsers, 72 fietsenstallingen met douchefaciliteiten en laadpalen voor elektrische wagens. Er is ook een ‘Villo!’ fietsenstation in de buurt.

Border circle


Autovriendelijk

Op de drie ondergrondse verdiepingen is voldoende parkeerplaats voorzien voor 131 wagens, waarvan 10 uitgerust met een laadpaal. Een grote troef, gezien het beperkte aantal parkeerplaatsen op straatniveau.

Take a virtual Tour of NØR

view showcase

WAAROM NETWORKS NØR?

Interieur op maat

Elke kantoorruimte kan naar wens gepersonaliseerd worden met verhoogde vloeren, verlaagde klimaatplafonds, terrassen, faciliteiten voor personen met beperkte mobiliteit, liften, een goederenlift, hoogwaardige afwerkingen voor het onthaal en het sanitair enz. We hebben werkelijk aan alles gedacht.

Veelzijdig

NØR is een uiterst veelzijdig gebouw van bijna 13.750 m². Het omvat kantoorruimtes vanaf 800 m² voor kleinere ondernemingen en grotere oppervlaktes voor grote bedrijven. Voor grotere organisaties kan NØR zelfs opgedeeld worden in twee afzonderlijke kantoorruimtes van 8.650 en 5.100 m². In dat geval beschikken beide organisaties over een aparte toegang en uitstekende visibiliteit. 

Mensgericht

De mens staat steeds centraal in onze filosofie als projectontwikkelaar. Er werd geen enkele moeite gespaard bij de metamorfose van het gebouw en we hebben extra aandacht besteed aan het welzijn van wie in NØR zal werken of er over de vloer komt. We hebben rekening gehouden met alle facetten van de menselijke ervaring – van de toegankelijkheid voor fietsers tot het comfort van de werkomgeving.

Connectiviteit

De inkomhal wordt een lichtrijke, uitnodigende plek, waar mensen kunnen samenkomen, lunchen en met een kopje koffie of een glas wijn zaken kunnen bespreken.
Een andere troef van NØR is de combinatie van verschillende semipublieke functies. In het midden van de patio zorgt een feng shui-tuin van Wirtz voor een serene atmosfeer.

Duurzaamheid

Naast het welzijn van de bewoners staat in ons mensgerichte kantoorproject ook de duurzaamheid centraal. NETWORKS NØR werd ontwikkeld volgens de vereisten om een BREEAM Outstanding-certificaat te krijgen. Dankzij een efficiënt gebouwbeheersysteem, regenwaterrecuperatie en zonnepanelen is NETWORKS NØR bovendien een passief kantoorgebouw, zoals vastgelegd door de Brusselse autoriteiten.

features

rainwater harvesting
Regenwaterrecuperatie
private terrace
Privaat terras
solar panels
Zonnepanelen
triple glazed windows
Driedubbele beglazing
supply of fresh air
Luchtaanvoer
min. 36 m3/h/pers.
Flexible layout
Flexibele layout
modulatie: 1,2 m
Maximum natural light
Maximum aan zonlicht
door kamerhoge ramen
passive building
Passief gebouw
laag energieverbruik
free height
Vrije hoogte: 2,70m
digital regulation
Digitale regelaar
voor technische installaties
BREEAM outstanding
BREEAM Outstanding-certificaat
24h service
24-uursdienstverlening
videomonitoring
Video monitoring
Showers with cloakroom
Douches
met kleedkamer
LED lighting
Ledverlichting
met aanwezigheidsdetectie
access control
Toegangscontrole
charging point for bicycles
Oplaadpunt voor fietsen en wagens
secure bicycle parking
Beveiligde fietsenparking
parking
1 interne parking / 190m²
Public Parking : Rue du Magistrat 1 Wethoudersstraat, Bruxelles 1050 Brussel

Contact

Word één met de stad!
Maak deel uit van ons stedelijke designconcept en geniet met uw bedrijf van alle troeven van het stadsleven.

- Een ontwikkeling van Banimmo

Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht
(*) Deze velden zijn verplicht

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzend.

Het is niet gelukt het bericht te versturen. Probeer het nog een keer of neem op een andere manier contact op.

Bedankt, uw bericht werd met succes verzonden!

Download brochure

NETWORKS gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.