Ervaar de troeven van het stadsleven

Banimmo stelt u met trots zijn nieuwste NETWORKS-project voor in het centrum van de Brusselse Noordwijk: NETWORKS NØR. NØR is niet zomaar een vastgoedproject, maar een innovatief, hoogwaardig kantoorgebouw met oog voor de toekomst. Ontdek uw gloednieuwe kantoorruimte bij NØR in het centrum van Brussel en maak deel uit van een uitgebreid netwerk van bedrijven, mensen en faciliteiten.


Ervaar de troeven van het stadsleven

Banimmo stelt u met trots zijn nieuwste NETWORKS-project voor in het centrum van de Brusselse Noordwijk: NETWORKS NØR. NØR is niet zomaar een vastgoedproject, maar een innovatief, hoogwaardig kantoorgebouw met oog voor de toekomst. Ontdek uw gloednieuwe kantoorruimte bij NØR in het centrum van Brussel en maak deel uit van een uitgebreid netwerk van bedrijven, mensen en faciliteiten.

NETWORKS NØR

Ruime, veelzijdige en aanpasbare kantoorruimtes

NETWORKS NØR heet u welkom in zijn ruime, flexibele en doordachte kantoorruimtes in het centrum van Brussel, de hoofdstad van Europa.

Om de stedelijke visie van NETWORKS NØR tot leven te brengen werd een beroep gedaan op het gerenommeerde Brusselse architectenbureau DDS+. De architectuur van NØR valt op tussen de eentonige kantoorgebouwen en trekt de aandacht van voetgangers en andere passanten. De architecten voorzagen verschillende grote terrassen met een fantastische zuidwestelijke en oostelijke oriëntatie die uitkijken op de veranderende skyline van Brussel.

Wat de binnenkant betreft, beschikt NETWORKS NØR over kantoorruimtes met flexibele indelingen en oppervlaktes, waardoor uw werkplek mee kan evolueren met uw bedrijf. Het extreem veelzijdige gebouw (bijna 14.000 m²) omvat kantoorruimtes vanaf 700 m² voor kleinere ondernemingen en grotere oppervlaktes voor grote bedrijven. De hoogwaardige bouwmaterialen zorgen voor een comfortabele werkomgeving met een luxueuze uitstraling.

NØR

Kort samengevat

NETWORKS NØR wil een bruisende werkplek worden voor zijn gebruikers en de omliggende wijk: open en transparant naar de buitenwereld, sfeervol en flexibel vanbinnen.

Border circle

Eén met
de stad

Voetgangers staan in een mum van tijd in de Nieuwstraat of City2 om te winkelen. Dankzij de fantastische locatie van NETWORKS NØR kan wie hier aan de slag gaat, zijn of haar werk moeiteloos combineren met de troeven van het stadsleven.

Border circle

Ideale verbinding
met Brussel-centrum

De Noordwijk is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest dynamische buurten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Banimmo vond inspiratie in die hippe, stedelijke sfeer en wilde met NØR een project ontwikkelen dat één is met de stad. NØR ligt op wandelafstand van uw favoriete restaurants in een bruisende winkelbuurt.

Border circle

Kom met
de trein

NETWORKS NØR is gelegen op een toplocatie aan de Brusselse Koning Albert II-Laan. Deze prestigieuze verkeersader verbindt het station Brussel-Noord en de omliggende zakenwijk met het levendige stadscentrum.

Border circle

Vlotte bereikbaarheid
gegarandeerd

Het project is optimaal bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Pendelaars kunnen op wandelafstand van het gebouw gebruikmaken van verschillende mobiliteitsoplossingen: binnen een straal van 500 meter kan men de metro, bus en trein nemen bij de haltes Rogier en Yser.

Take a virtual Tour of NØR

view showcase

WAAROM NETWORKS NØR?

Mobiliteit

Brussel-Noord is niet alleen het drukste treinstation van België, maar ook de toegangspoort van en naar Vlaanderen. De wandeling van 500 meter naar NØR langs de boulevard is perfect om een frisse neus te halen voor u aan uw werkdag begint. Bovendien beschikt NØR over een ultramoderne garage, uitgerust met douchefaciliteiten en 10 elektrische laadstations. De garage heeft een uitzonderlijke parkeerplaatsverhouding van 1:104 m² en biedt ruimte aan 72 fietsen en 131 wagens.

Connectiviteit

Bij NETWORKS NØR is alles met elkaar verbonden. U geniet er van tal van faciliteiten die u het leven gemakkelijker maken: een pakjesdienst, flexibele vergaderzalen, een geïntegreerde openbare lounge, lockers, een uitnodigende lobby, een feng-shuituin, toegangscontrole enz.

Mensgericht

De mens staat steeds centraal in onze filosofie als projectontwikkelaar. Een team van experts heeft intensief samengewerkt om de meest mensgerichte kantoorruimte te ontwerpen die op deze locatie mogelijk is. Er werd geen enkele moeite gespaard bij de metamorfose van het gebouw en we hebben extra aandacht besteed aan het welzijn van wie in NØR zal werken of er over de vloer komt.

Flexibel

NETWORKS NØR biedt flexibele oplossingen op het gebied van indeling en multifunctionele inrichting, zowel wat de kantoorruimtes als de geïntegreerde diensten betreft. Voor grotere organisaties kan NØR zelfs opgedeeld worden in twee afzonderlijke gebouwen met aparte ingangen.

Personaliseerbaar

U hebt de keuze uit verschillende inrichtingsmogelijkheden voor de kantoorruimtes, zoals verhoogde vloeren om uw netwerk- en stroomkabels weg te werken, of klimaatplafonds waarin verwarmings- en aircosystemen zijn geïntegreerd. Bovendien hebben sommige verdiepingen ruime terrassen met een prachtig uitzicht. 

Duurzaamheid

Naast het welzijn van de bewoners staat in ons mensgerichte kantoorproject ook de duurzaamheid centraal. NETWORKS NØR werd ontwikkeld volgens de vereisten om een BREEAM Outstanding-certificaat te krijgen. Dankzij een efficiënt gebouwbeheersysteem, regenwaterrecuperatie en zonnepanelen is NETWORKS NØR bovendien een passief kantoorgebouw, zoals vastgelegd door de Brusselse autoriteiten.

features

rainwater harvesting
Regenwaterrecuperatie
private terrace
Privéterras
solar panels
Zonnepanelen
triple glazed windows
Driedubbele beglazing
supply of fresh air
Aanvoer van frisse lucht
minstens 36 m³/uur/pers.
Flexible layout
Flexibele indelingen
modulatie: 1,2 m
Maximum natural light
Maximaal daglicht
dankzij plafondhoge ramen
passive building
Passief gebouw
heel laag energieverbruik
free height
Plafondhoogte: 2,70 m
digital regulation
Digitale regulering
van technische installaties
BREEAM outstanding
BREEAM Outstanding-certificaat
24h service
24-uursdienstverlening
videomonitoring
Videobewaking
Showers with cloakroom
Douches met kleedkamer
LED lighting
Ledverlichting
met bewegingssensor
access control
Toegangscontrole
charging point for bicycles
Oplaadpunt voor fietsen en wagens
secure bicycle parking
Beveiligde fietsenstalling
Exceptional parking ratio of 1:104m²
Uitzonderlijke parkeerratio van 1:104m²

Contact

Word één met de stad!
Maak deel uit van ons stedelijke designconcept en geniet met uw bedrijf van alle troeven van het stadsleven.

- Een ontwikkeling van Banimmo

Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht
(*) Deze velden zijn verplicht

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzend.

Het is niet gelukt het bericht te versturen. Probeer het nog een keer of neem op een andere manier contact op.

Bedankt, uw bericht werd met succes verzonden!

NETWORKS gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.