Welkom bij NETWORKS FOREST

NETWORKS is een verzameling unieke kantoorgebouwen op maat van de specifieke behoeften van hedendaagse bedrijven. Elk NETWORKS-project is het resultaat van een intense samenwerking tussen experts op het gebied van vastgoed, architectuur en ruimere maatschappelijke trends. De specifieke opportuniteiten en behoeften van de locatie in kwestie zijn daarbij het uitgangspunt. 


Welkom bij NETWORKS FOREST

NETWORKS is een verzameling unieke kantoorgebouwen op maat van de specifieke behoeften van hedendaagse bedrijven. Elk NETWORKS-project is het resultaat van een intense samenwerking tussen experts op het gebied van vastgoed, architectuur en ruimere maatschappelijke trends. De specifieke opportuniteiten en behoeften van de locatie in kwestie zijn daarbij het uitgangspunt. 

NETWORKS FOREST

De kracht van vernieuwing

We stellen trots ons nieuwste NETWORKS-project voor aan de Brusselse Ring, op het knooppunt van drie dynamische Brusselse gemeenten. In plaats van het pand te slopen en nog meer stedelijk afval te creëren, zijn we de uitdaging aangegaan om het volledig te transformeren tot kantoorruimtes op maat van hedendaagse bedrijven.

Zo lag de focus bij NETWORKS Gent op mobiliteitsoplossingen, terwijl we met NETWORKS NØR kantoorruimtes wilden creëren die één zijn met de stad.

Checkout our other projects

NETWORKS FOREST NEMO33 Brico Plan-it - 3,1km MISTER MINIT Drogenbos Carrefour Bempt - 1,3km Vorst Nationaal Dudenpark Drogenbos Mozart (bus) - 200m Max Waller (bus, tram) - 1km Shopping center Drogenbos - 2,4km IKEA Anderlecht - 3,7km CERIA campus - 2,9km Shopping center Pajot - 4,1km Wildersportcomplex - 4km

Onze doelstelling was duidelijk: het gebouw een verjongingskuur geven en een werkplek te creëren die mensen samenbrengt en focust op zingeving en welzijn.

Border circle

Kampioen in
visibiliteit & mobiliteit

NETWORKS FOREST bevindt zich in een zone met industriële gebouwen en traditionele kantoorruimtes aan de rand van het Brussels Gewest. Dankzij zijn gunstige ligging en kenmerkende gevel biedt NETWORKS FOREST unieke mogelijkheden om een sterke boodschap te brengen aan duizenden pendelaars. Dit is een enorme opportuniteit voor toekomstige huurders. Naast het ruime parkeerterrein wordt er bij NETWORKS FOREST plaats voorzien voor allerlei duurzame mobiliteitsdiensten, zoals (elektrische) scooters en fietsen. Mobiliteit zit immers in ons DNA.

Border circle

De gemeenschap
staat centraal

Het is onze ambitie om NETWORKS FOREST te transformeren van een monofunctioneel kantoorgebouw tot een werkplek met innovatieve ruimtes, zoals buitenterrassen, een bar en bistro, creatieve ruimtes voor brainstorming en design thinking, een fitnessruimte, relaxatie zones, etc. Het centraal atrium en de hippe lobby omvatten een waaier aan faciliteiten, terwijl de vele buitenruimtes plaats bieden om te sporten, te ontspannen en te genieten van de frisse lucht. Dit geheel creëert binnen NETWORKS FOREST een campusgevoel dat de band tussen huurders en bezoekers versterkt.

Border circle

Flexibele en slimme
werkplekken

Dankzij onze slimme en innovatieve technologieën kunnen toekomstige huurders hun werknemers een uitzonderlijke werkplek bieden met een uitstekende luchtkwaliteit, supersnel internet, natuurlijk licht en beveiligde toegangscontrole. Bovendien zijn de modules van NETWORKS FOREST flexibel, waardoor de werkplek steeds mee kan evolueren met de onderneming.

Border circle

Het Kanaal, de nieuwste
hotspot van Brussel

Verouderde industriegebieden langs het water worden steeds vaker omgebouwd tot aantrekkelijke woonplekken. De Brusselse kanaalzone, waar het project is gelegen, kende de laatste jaren een sterke groei in residentiële ontwikkelingen en belangrijke investeringen in een veilige en aangename fiets infrastructuur. Een sterke troef voor de actieve medewerkers die kiezen voor een duurzame mobiliteit.

Looking for a personalised smart workplace in Brussels?

Discover Smart Hub, your flexible coworking office in Brussels

DISCOVER MORE BOOK A TOUR

Take a virtual Tour of NETWORKS FOREST

view showcase

Waarom NETWORKS FOREST?

Zichtbaarheid

NETWORKS FOREST creëert een unieke kans om een sterke boodschap over te brengen aan duizenden pendelaars elke dag. Onze geweldige 24-uur zichtbaarheid biedt ook interessante mogelijkheden voor toekomstige huurders.

Mobiliteit

Hoewel wagens niet zo duurzaam zijn, blijven ze nog steeds een veelgebruikt vervoermiddel. Door onze parkeerinfrastructuur verliezen uw werknemers en bezoekers geen tijd met het zoeken naar een parkeerplek. Het station bevindt zich op wandelafstand. Onze fietsenstalling vormt een andere duurzame optie om u vlot te verplaatsen in en rond NETWORKS FOREST. 

Contacten leggen

De open architectuur van de patio, de grote buitenruimtes en de aangename voorzieningen zoals een bistro, restaurant en buitenterras bevorderen het contact tussen de gebruikers en bezoekers in een open campussfeer. Bovendien kunnen uw medewerkers op deze geweldige werkplek gebruikmaken van een aantal diensten (fitness, sportles enz.) op maat van hun behoeften en verwachtingen.

Flexibiliteit

NETWORKS FOREST biedt flexibele oplossingen en multifunctionaliteit op het vlak van diensten, aangepast aan zowel de werkruimtes als een geïntegreerd business center. Voor grotere organisaties laat de architectuur van NETWORKS FOREST ons zelfs toe om kantoren aan te bieden tussen 20 m² en 8.000 m².

Gezonde werkplek

De renovatie van het gebouw omvatte belangrijke investeringen in de nieuwste technologieën om uw medewerkers een comfortabele en gezonde werkplek te bieden.

features

Charging point for cars and Bicycles
Laadpunt
voor auto's en fietsen
Lighting with presence detection
Verlichting
met aanwezigheidsdetectie
Secure bicycle parking
Beveiligde fietsenstalling
Access control
Toegangscontrole
Video Monitoring
Videobewaking
1parking /48m2
1 parkeerplaats/ 48 m²
Restaurant
Restaurant
Share /Meeting room
Coworking / vergaderruimte
Free height 2.70 m
Vrije hoogte 2,70 m
Flexible layout 1,20
Flexibele indeling
modulatie: 1,2m
Double glazed windows
Dubbele beglazing
Fitness
Fitness
showers with cloakroom
Douches
met kleedkamer

CONTACTEER ONS

Klaar voor de bedrijfsruimte van de toekomst? 
Maak vrijblijvend een afspraak om uw plannen te bespreken.

- Een ontwikkeling van Banimmo



Een ontwikkeling van
Banimmo

Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht
(*) Deze velden zijn verplicht

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzend.

Het is niet gelukt het bericht te versturen. Probeer het nog een keer of neem op een andere manier contact op.

Bedankt, uw bericht werd met succes verzonden!

Download brochure

NETWORKS gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.