87% verhuurd

Verbonden werken
in Gent

Networks Gent: Ontdek een netwerk van mobiliteit, ondernemingen, mensen, faciliteiten en gebouwen, waar alles met elkaar in verbinding staat. Innovatieve kantoorruimtes, te huur op The Loop.


Verbonden werken
in Gent

Networks Gent: Ontdek een netwerk van mobiliteit, ondernemingen, mensen, faciliteiten en gebouwen, waar alles met elkaar in verbinding staat. Innovatieve kantoorruimtes, te huur op The Loop.

87% verhuurd

Networks Gent

De stad Gent ondergaat een grote transformatie

Veel bedrijven vestigen zich hier graag om toegang te krijgen tot de vele hooggekwalificeerde kaderleden, academici of onderzoekers in gespecialiseerde gebieden zoals biotechnologie of digitale technologie.

Banimmo heeft logischerwijs besloten zijn nieuwe netwerkconcept in de stad Gent te vestigen, meer bepaald op The Loop, een nieuw zakelijk centrum vlakbij het centrum en het station van Gent-Sint-Pieters.

Netwerk Gent biedt een netwerk van mobiliteit, bedrijven, mensen, nutsvoorzieningen en gebouwen, waarbij elk element met het andere verbonden is. Banimmo bouwde in deze zone reeds twee grote kantoorgebouwen, Networks ONE en TWO, die nu bijna volledig verhuurd zijn aan gezonde bedrijven.

 • Bruto verhuur oppervlakte
  14.283 m²
 • Parking
  203
 • Niveaus boven de grond
  7
 • Niveaus onder de grond
  1
 • Oplevering
  Q3 2021 and Q1 2022
 • Certificaten
  BREEAM Excellent

Huurders

Onze huidige huurders

Esko Graphics

Esko Graphics

Een wereldwijde leverancier van geïntegreerde software- en hardware oplossingen voor het versnellen van de time-to-market van verpakte goederen.

Fiberklaar

Fiberklaar

Een bedrijf dat glasvezelnetwerken met hoge capaciteit ontwikkelt, aanlegt en beheert.

iO Digital

iO Digital

Een communicatiebureau gespecialiseerd in digitale transformatie.

Marsh

Marsh

Werelds grootste verzekeringsmakelaar en risicoadviseur.

Mazars

Mazars

Een toonaangevend internationaal accountants-, administratie-, belasting- en advieskantoor.

Skilliant

Skilliant

Specialist in training en coaching voor bedrijven.

The Loop in Gent

Flexibele kantoorruimte huren

Op The Loop in Gent, vlak naast de kantoren van VMM en Deloitte, ontwikkelt Banimmo nieuwe, moderne kantoren. De eerste twee gebouwen ONE en TWO, respectievelijk 6.011 en 9.242 m² groot, zullen bestaan uit zeven bouwlagen. De meeste ruimte wordt gehuurd door internationale bedrijven die hun positie op de Vlaamse markt willen versterken. 

Met kantoren te huur vanaf 400 m², maakt NETWORKS Gent het bovendien mogelijk om als bedrijf te groeien, of te krimpen, samen met uw kantoorruimte.

NETWORKS Gent biedt u een ongeziene flexibiliteit qua oppervlakte en indeling van uw bedrijfsruimte.

Gebouw ONE Gebouw TWO

The Loop, één site,
verschillende functies

De nieuwe stadsontwikkeling The Loop is in volle groei, met een mix van wonen, werken en retail. De site is vooral gekend als de locatie van Flanders Expo, en bedrijven zoals Ikea, KBC, Deloitte, VMM en EY zijn reeds gevestigd op The Loop. Volgt uw onderneming in hun voetsporen?

Wie op de site werkt, profiteert van een uitstekende mobiliteit.

Border circle

Slim gelegen,
overal dichtbij

Met een ligging tussen de E40 en de R4, op vier kilometer van het stadscentrum en vlakbij het station Gent-Sint-Pieters, is The Loop optimaal bereikbaar met de wagen, de fiets, te voet en het openbaar vervoer.

Border circle

Kom met
de trein en de fiets

Vanaf het Gent-Sint-Pieters station bevindt u zich op amper 7 minuten fietsen van NETWORKS Gent. Dat doet u via een recent heraangelegd fietspad langs de Ringvaart, afgescheiden van het verkeer en omzoomd met water en bomen.

Border circle

Kom met
de tram

Vanaf de binnenstad en via het Sint-Pietersstation loopt er nu al een tramlijn naar The Loop. Na 9 minuten vanaf het station bent u ter plekke. Het aantal tramlijnen en haltes op de site wordt in de toekomst nog verder uitgebreid.

Border circle

Kom met
de wagen

The Loop ligt vlakbij de verkeerswisselaar van de snelwegen E17 en E40. De ring rond Gent, R4, maakt het gebied vandaag al zeer vlot bereikbaar voor autoverkeer. Files komen er amper voor.

Take a virtual Tour of NETWORKS GENT

view showcase

WAAROM NETWORKS GENT?

Mobiliteit

Altijd gebouwd op een slimme locatie, streven we bij elk NETWORKS-project naar een optimale connectiviteit: twee gloednieuwe fietspaden, een vlotte bereikbaarheid met de wagen en openbaar vervoer.

Connectiviteit werkt

Bij NETWORKS Gent staat alles in verbinding met elkaar. U geniet er van tal van faciliteiten die u het leven gemakkelijker maken: een pakjesdienst, elektrische laadpunten, flexibele vergaderzalen ...

Comfort

Gebouwen One en Two zijn geconfigureerd voor een maximaal comfort: klimaatplafonds, verhoogde vloeren, doucheruimtes, kamerhoge ramen voor ideale natuurlijke lichtinval en een optimale lichtcontrole op basis van daglicht- en aanwezigheidsdetectie.

Flexibele oppervlaktes

Dankzij het netwerk aan gebouwen kunt u gemakkelijk inkrimpen en uitbreiden. De flexibele oppervlaktes evolueren continu mee met uw bedrijf. Verhuur van kantoren steeds op maat van uw onderneming. 

Modern design

Het ontwerp van de gebouwen komt van de hand van het Gentse architectenbureau Arch & Teco. Met hun modern ontwerp geven gebouw ONE en TWO de site een totaal nieuwe dynamiek.

Duurzame hub

Duurzaamheid staat centraal in NETWORKS Gent. Het project haalt een BREEAM Excellent certificaat en maakt gebruik van duurzame technieken zoals geothermie, groene daken en regenwaterrecuperatie. Elk fietsparkeerplaats heeft een laadpunt en voor wagens is 20% van de parkeerplaatsen voorzien van een laadpunt.

features

laadpunt
Wie met de fiets komt, kan zijn fiets kwijt in een beveiligde, overdekte fietsenstalling. Voor elektrische fietsen is er een laadpunt per fietsparkeerplaats.
LED
Optimale lichtcontrole wordt verzekerd op basis van LED-verlichting, daglicht- en aanwezigheidsdetectie.
maximale natuurlijke lichtinval
Kamerhoge ramen zorgen voor ideale natuurlijke lichtinval.
intelligent parkeermanagement
Wagens vinden gemakkelijk een plek met behulp van het intelligent parkeermanagement.
laadstation
20% van de parkeerplaatsen krijgen een elektrisch laadstation.
geothermie
Geothermie, tot 40% energiebesparing.
groene daken
Groene daken met regenwaterrecuperatie.
BREEAM excellent
Gebouw One en Two krijgen een Breeam Excellent certificaat.
flexibel opdeelbare plateaus
Voor uw comfort worden gebouwen One en TWO volledig voorzien van klimaatplafonds, verhoogde vloer en flexibel opdeelbare plateaus.
doucheruimtes
Kom je met de fiets en wil je je even opfrissen? Dat kan in de doucheruimtes op het gelijkvloers!
gemeenschappelijk terras
Gemeenschappelijk terras.
videomonitoring
Veiligheid op de site wordt bewaakt door toegangscontrole, videomonitoring en een 24u service.
one
Gebouw ONE: 6.011 m²
two
Gebouw TWO: 9.242 m²

CONTACTEER ONS

Stoom uw onderneming klaar voor morgen,
en geniet vandaag al van de voordelen.
Contacteer ons voor meer info of maak een afspraak.

- Een ontwikkeling van Banimmo

Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht
(*) Deze velden zijn verplicht

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzend.

Het is niet gelukt het bericht te versturen. Probeer het nog een keer of neem op een andere manier contact op.

Bedankt, uw bericht werd met succes verzonden!

Download brochure

NETWORKS gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.